Please update your Flash Player to view content.
Назад Напред

Одржан пети семинар за управљаче заштиће…

Одржан пети семинар за управљаче заштићених подручја

У организацији Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања Републике Србије и Јавног предузећа "Србијашуме", одржан је пети семинар за управљаче заштићених подручја у Врњачкој Бањи 11. и 12. септембра,...

Опширније

У току је сеча осушених стабала у Парку …

У току је сеча осушених стабала у Парку

У току је сеча дозначених  - осушених стабала у Парку "Буковичка Бања", коју је одобрио ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ ПРИРОДЕ СРБИЈЕ. Више фотографија погледајте на нашој facebook страници.

Опширније

Важно обавештење

У четвртак 28.08.2013. године, на стубове обавештења, постављене су нове табле са основним правилима унутрашњег реда и забрањеним радњама и активностима, сликовно са стандардним ознакама, у циљу спровођења проактивне заштите...

Опширније

Одржана трећа седница Савета СП Парк "Бу…

  У малој сали  Општине Аранђеловац, дана 25.7.2013. године одржана трећа седница Савета Споменика природе Парк "Буковичка Бања". Са следећег линка можете преузети извештај са састанка. http://www.jkpzelenilo.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=50&Itemid=56

Опширније

Цветњаци које ми одржавамо

Цветњаци које ми одржавамо

Више фотографија погледајте на нашој facebook страници.

Опширније

Логотип

u_susret_prirodi_logo1
zelenilo_memo2
Посета међународном сајаму цвећа - Падова:

преузети са овог линка.
Преузмите информаторе о Парку "Буковичка Бања":
каталог 1
каталог 2


 

bannnerrrrrr
zavodddddddddd
_
biblioteka-sveti-sava
centar-za-kulturu
jkp-bukulja
narodni-muzej
smotra-mermer-i-zvuci
spec-bolnica-bb
src-sumadija
tur_org
zdravstveni_centar
portski_savez
portski_savez

ОБАВЕШТЕЊЕ са точилишта Талпара

У СП ''Парк Буковичке Бање'' на точилишту Талпара још увек није могуће да се точи минерална вода. С обзиром да метеоролози најављују побољшање временских прилика - надамо се да ће за пар дана точилиште да проради, па ћемо о томе благовремено обавестити јавност. 
Захваљујемо се на разумевању

 

Захвалница

Част нам је и задовољство што смо и ми допринели да још једна Светосавска свита успешно протекне у нашем граду и Парку.

Захваљујемо се ОШ ''Свети Сава''  из Аранђеловца на културној и коректној сарадњи.

 

У сусрет Светосавским свечаностима у Аранђеловцу

Запослени у ЈКП ''Зеленило Аранђеловац'' припремају простор на Отвореној Сцени у Парку, где ће се 24.јануара, у вечерњим часовима окупити велики број наших суграђана, у част предстојећем празнику - Св Сави (очекујемо велики број Аранђеловчана, свих узраста, у свечаној и лепој Светосавској свити)

 

Чишћење снега и леда - јануар 2017.

Од почетка снежних дана, ЈКП “Зеленило Аранђеловац“, вредно ради на уклањању снега и леда са јавних, зелених површина и на Tргу.

Опширније...

 

Светосавска свита - 24.01.2017.год

По Захтеву организатора Светосавске свите, колектива ОШ ''Свети Сава'' у Аранђеловцу - одобрен је од стране Управљача Споменика природе '' Парк Буковичке Бање'', ЈКП ''Зеленило Аранђеловац'', пролазак свих учесника ове традиционалне манифестације, која је сваке године све бројнија и садржајнија. 
Свечана поворка кретаће се Парком у периоду од 17.40  до 18.30 часова, из правца Шарене капије, према Фонтани и Отвореној сцени, где ће бити одржан и пригодан програм.
(ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ нашем суграђанину, гдину Милану Јовановићу, на уступљеној фотографији)

 

23.01.2017 - Београд, Стручни скуп

ИНФОНадлежни у ЈКП “Зеленило Аранђеловац“, труде се да поред редовних послова планирања, оперативног рада при извођењу и одржавању на повереним јавним зеленим површинама, активно раде и учествују у пословима и на скуповима, везаним за заштиту природе и заштиту животне средине.
У понедељак, 23.01.2017. у Свечаној сали Ректората Универзитета у Београду, одржаће се стручни скуп са темом о еколошким мрежама („Од постојећих података о врстама и стаништима до успостављања еколошке мреже и активне заштите биодиверзитета Србије“). Скупу ће присуствовати и стручни представник нашег предузећа.

 

Анкета

Које цвеће више волите да купујете за поклон
 

facebook_logo

javne-nabavke-01
plan-upravljanja
plan-ozelenjavanja 

кнјигаутисака

Време

Сат

Ulti Clocks content

infotelefon
reklama

Arandjelovac ON-LINE

Arandjelovac ON-LINE