петак, 29 марта, 2024
НАСЛОВНА > Новости и догађаји > Смотра фолклора “Шумадијски опанак“ – Аранђеловац 2017 и друга културно-уметничка дешавања у нашем граду

Смотра фолклора “Шумадијски опанак“ – Аранђеловац 2017 и друга културно-уметничка дешавања у нашем граду

У Споменику природе “Парк Буковичке Бање“ одржана је још једна лепа манифестација и већ традиционална Смотра фолклора “Шумадијски опанак“ – Аранђеловац 2017 на молбу организатора, Друштва народне традиције “Шамот“ из Аранђеловца, уредили смо простор Отворене летње Сцене у Парку и направљени су и посебни цветни, сценски аранжмани (који су послужили и за концерт Лене Ковачевић). Помогли смо са декорацијом и Сабор дечијег фолклора “Шумадијски бисери“ у Даросави пре десетак дана и – потрудили смо се да простор за наступ оплеменимо са адекватним аранжманима.

Фолклораши су нам се захвалили на најлепши начин – добили смо фотографије на којима су и домаћини и гости, у Парку, у цветним лејама и међу новим засадима.

Драго нам је да смо део оваквих лепих манифестација у нашем граду и увек ћемо помоћи колико можемо.

Ових дана ради се врло напорно, временске прилике су тешке, али спремни дочекујемо Дан града, 26.јул (више фотографија можете да погледате на нашој ФБ Страници.

Смотра фолклора “Шумадијски опанак“ – Аранђеловац 2017

СПОРТСКИ САВЕЗ АРАНЂЕЛОВАЦ
ЗДРАВСТВЕНИ ЦЕНТАР АРАНЂЕЛОВАЦ
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА АРАНЂЕЛОВАЦ
СРЦ ШУМАДИЈА АРАНЂЕЛОВАЦ
СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА „БУКОВИЧКА БАЊА“
СМОТРА УМЕТНОСТИ „МЕРМЕР И ЗВУЦИ“
НАРОДНИ МУЗЕЈ
ЈКП БУКУЉА
ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ
БИБЛИОТЕКА СВЕТИ САВА
ЗАВОД ЗА ЗАШТИТУ ПРИРОДЕ СРБИЈЕ
ОПШТИНА АРАНЂЕЛОВАЦ
Академија струковних студија Шумадија – одсек Аранђеловац
БЕСПЛАТНА ЛИНИЈА