Please update your Flash Player to view content.

ПАРКИНГ СЛУЖБА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ

ПАРКИНГ СЛУЖБА ПОЧИЊЕ СА РАДОМ

Паркинг служба почиње са радом 02.04.2018. служба се налази на адреси Кнеза Михаила 106 (Старо ,,Ластино" стајалиште)   Паркирање у Зони 1 је максимално 3 часа. Паркирање у Зони 2 и 3 је без...

Опширније

Одржан пети семинар за управљаче заштиће…

Одржан пети семинар за управљаче заштићених подручја

У организацији Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања Републике Србије и Јавног предузећа "Србијашуме", одржан је пети семинар за управљаче заштићених подручја у Врњачкој Бањи 11. и 12. септембра,...

Опширније

Логотип

u_susret_prirodi_logo1
zelenilo_memo2
Посета међународном сајаму цвећа - Падова:

преузети са овог линка.
Преузмите информаторе о Парку "Буковичка Бања":
каталог 1
каталог 2


 

bannnerrrrrr

zavodddddddddd

_

biblioteka-sveti-sava
centar-za-kulturu
jkp-bukulja
narodni-muzej
smotra-mermer-i-zvuci
spec-bolnica-bb
src-sumadija
tur_org
zdravstveni_centar
portski_savez
portski_savez

Завршни радови у Јадранској улици у Аранђеловцу - јун 2018.год

ИНФО - Радови на реконструкцији центра града приводе се крају. У Јадранској улици поплочавају се тротоари гранитним плочама, а дефинише се и посебан пројекат Галерије на отвореном. Постављена је прва скултура, од дрвета, која је до сада била у Парку и чекала је своје право место. 
Да подсетимо, старо стабло, које се налазило испред некадашње књижаре Нолит (данашњег Вип-а), а припадало је старом дрвореду - послужило је као инспирација нашем суграђанину, гдину Душану Миловановићу, да направи уметничко дело.
У плану је постављање још уметничких скулптура, а до јесени - улица ће бити улепшана и са специјалним жардинијерама са цвећем. 
Као и до сада, ЈКП ''Зеленило Аранђеловац'' има важну улогу у целокупном пројекту - изузетно нам је драго да смо део тога и да можемо да дамо свој допринос лепшем и бољем изгледу нашег града (
више о томе у прилогу РТВ ''Шумадија'http://www.rtvsumadija.com/uspomena-prva-skulptura-u-jadranskoj/

 

Радови у делу Парк шуме - Звездара

Јуче, 30.маја, постављен је први од два камена мостића у реконструисаној зони Парка-шуме, Звездара. Комплетан завршетак радова очекује се до краја недеље. Мостићи ће бити од буковичког гранита.

 

Завршена садња цвећњака у Парку и граду

После десетак дана интензивних радова, завршена је садња цвећњака у СП ''Парк Буковичке Бање'' и на зеленим површинама и у цветним лејама у граду. И овом приликом коришћено је сезонско цвеће.

 

ЧЕСТИТКЕ за ПАВИЉОН Књаза Милоша

Оцена корисника: / 1
ЛошеНајбоље 

Запослени у ЈКП ''Зеленило Аранђеловац'', на челу са директором Миломиром Сташевићем, придружују се честиткама за освојену престижну награду Европске уније за Културно наслеђе/ Награде Evropa Nostre за 2018. годину у категорији Конзервације.
Све похвале 

Опширније...

 

5.Међународни скуп '''ПЕЈЗАЖ-КРАЈИНА-КРАЈОБРАЗ''

У Београду је 18.маја ове године одржан 5. Међународни скуп ''ПЕЈЗАЖ-КРАЈИНА-КРАЈОБРАЗ'' (Србија-Хрватска-Словенија- размена искуства са три подручја), у организацији Удружења пејзажне архитектуре Србије.

Опширније...

 

11.април - Дан заштите природе Србије

Дан заштите природе Србије биће обележен скуповима на којима ће се указивати не само на значај очувања природе, већ и на значај одрживог управљања заштићеним подручјима, најавио је данас Завод за заштиту природе Србије.
"Један од услова да заштићена подручја опстану очуваних природних карактеристика, јесте и укупан однос људи у Србији према природи, подршка и учешће заинтересованих страна у реализацији програма заштите и управљања природним добрима", наводи се у саопштењу Завода. 
Најочуванији и најзначајнији делови природне баштине проглашени су за заштићена подручја и тренутно их има 460 и чине 7,48 одсто територије Србије.
ЈКП ''Зеленило Аранђеловац'', као Управљач Споменика природе ''Парк Буковичке Бање'' и у чијој су надлежности све зелене површине у граду - труди се да својим залагањем и новинама да пример како се и одржава, али и чува природа и парковски простор. Верујемо да је свест о заштити природе све већа, а да је сваки учинак и појединца и заједнице у целини - изузетно значајан и вредан.
Чувајући природу, чувамо себе.

 

Анкета

Које цвеће више волите да купујете за поклон
 

facebook_logo

javne-nabavke-01
plan-upravljanja
plan-ozelenjavanja 

кнјигаутисака

Време

Сат

Ulti Clocks content

infotelefon
reklama

Arandjelovac ON-LINE

Arandjelovac ON-LINE